~Sambil Mencari Hadiah Untuk Yang Tersayang,Blogger Juga Boleh Tambah Pendapatan - Jom Join !

~Terbaru Dari Ummi~

Monday, July 12, 2010

Home » , , » Tengok...Dia sedang perhatikan saya!!!

Tengok...Dia sedang perhatikan saya!!!

Salam buat semua



Tak sampai 24jam saya update,dah ada respon dari dia....







Saya rasa nak privatekan blog ni.Mungkin sampai hujung bulan ni saya akan buka blog ni untuk umum.Kalau ada yang nak add saya boleh emailkan:kolekacanghijau@gmail.com.Hanya 100orang saja limitnya.Saya akan open pada kawan2 yang saya dah kenal,pembaca setia dan follower2 saja.

16 comments:

Farah said...

kalau boleh takyah privatekan blog..kenape nak private blog sebab orang sengal macam ni.

Suhana Shahril said...

Apa kes orang sengal tu?Mengong lah tu.Tak dak keja,duk maki org.Biarkan dia bersama labu-labunya.Apa2 pun yg ditulisnya, xkan meberi kesan apa2.Cuma mungkin ada sedikit mata yg memandang. harap dapat bersabar dan tabah. Chaiyok!

Isma said...

privatekan blog bukan penyelesaian. kat situ dia fikir diri kita lemah dengan org2 yg otaknya dirasuk syaitan... ignore je k... x payah langsung buat entry pasal dia sebab bila buat dia rasa bangga pasal diri dia diperkatakan. orang yang sebegini, walaupun keburukan yang dicanang, dia tetap rasa bangga seolah2 dunia ni menyanjung sikap begitu. cuba ignore setiap ayat2 yang dilemparkan. percayalah, dia sendiri akan pergi bila langsung xde publisiti pasal dia...

ummumishkah said...

ignore jer sis.. nanti penat lah dia tu.. :P

Ummimusa said...

ana pernah kena dan mmg kita rasa sedih dan sakit sgt pasal org2 pengecut ni. pada pdpt ana, it's your full right utk privatekan skejap atau forever. yg penting, saya dah jadi follower :D

nza said...

akak setuju dgn isma tu.UAS xpyh privatekn blog nie...perdulikn spesis sengal tu...xbrtamaddun betul la..jgn dilayan...xpasal2 dia dpt publisiti murahan..agaknya cr tu br dia opuas.....xpe UAS, suatu masa dia akn rasa n akn trima balasan menyakiti hati org....
mmg dia jeles la tu.....

ummuabdullahsyaakir said...

To Farah,Suhana,Isma,Ummumishkah,ummimusa,k.nza:

Terima kasih dengan nasihat kawan2...tapi saya tak kuat..saya sensitf kalau hal2 macamni.Cuba juga nak tahn n biarkan tapi makin saya cuba makin saya nak sakit hati..huhu


Kalau saya tak buat entri ttg dia,dia tak nak jawb apa2..kalau saya buat mcmni dia respon balik tapi dgn cara mcmtu lah..

emm nnt saya fikirkan balik..tapi tak taulah macamna. T_T

kakyong said...

Aini,
cara terbaik untuk 'melawan' org mcm tu adalah 'IGNORE' , usah hiraukan apa sahaja yg dia kata.. usah sebut langsung tentang dia.. anggap sahajalah dia tu SPAM.. SPAM selalunya kita tak baca & tak amik port pun.. so delete sahaja..

even shoutmix ni pun aini boleh pergi ke admin & block dia punya IP.. & delete apa sahaja komen yg dia pernah tinggalkan...

so, STOP layan. dia semakin seronok bermain dgn emosi aini, sbb tu dia semakin galak 'mengusik' aini..

so.. ntah brp kali so dah tu.. nasihat kakyong, jgn ikut rentak dia... IGNORE 100%..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

kesian ummu AS.. sabar byk2..

ummuabdullahsyaakir said...

To kak yong:

eem betul yang kak yong cakp tu,tpi saya tak tau mcna tak dia bagi lagi email yang bukan2 pda saya.

Yg shoutmix tu nak buat mcmna kkak?

ummuabdullahsyaakir said...

To yanadzul:

Terima kasih kak

kakyong said...

aini,
kalo ikut dia dtg lagi..
tick pada kotak kecik tepi belah kiri tu, pastu klik submenu atas 'Report spam" .. so in future kalo email dia dtg lagi.. direct masuk ke kotak spam..

yg shoutbox tu aini kena clik kat tepi shoutbox tu ade ikon utk ke admin.. then explore lah situ.. cuba tanya suami/ tak pun explore sama2 dgn suami...

mjhidayah said...

macam dia bagus sangat lah. huh! ini pengecut je nih! abaikan!

Ummi Hanie said...

Salam UAS ,

betul cakap kengkawan majoriti tu...just IGNORE..wat donno...betul,Hnaie xpenah kena lg n xtau perasaan sbenar org yg kena mcm ni(nauzubillah)

tp kalo dilayan mmg dia akan lg menjadi

mamalieyna said...

salam UAS&hajar:
lama tak singgah sini..nasib la tak privatekan..kalau tak, tertinggal eina..huhu..eina setuju dgn kwn2, lantak pi la org yg tak suka tu, dia nak leh buat apa..penat kang berenti la dia! pepun be strong ok! cheers..UAS ada ramai lg kwn2 yg supporting u kan..^_^

Yan said...

siapa yg kurang ajar sangat ni?? org yg dikenali ke?? perangai macam budak2 jek..

owh pasal ni rupenye yer nak private..kesian UAS..

~Lagi Yang Menarik~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin